Rakennuspellitykset

Rakennuspellitys Kuopion seudulla

Usein kattoremontin yhteydessä on syytä pellittää myös savupiippu. PeltiKii Palvelulta luonnistuu laadukkaiden konesaumakattojen lisäksi myös piipun pellitys. Laadukas pellitys suojaa myös kiinteistön muita rakenteita, kuten ikkunoita ja ovia. Rakennuspellitys on helppo ja varma ratkaisu kaikenlaisiin kohteisiin. 

Palvelemme niin kotitalouksia kuin taloyhtiöitä ja yrityksiäkin kattavasti Kuopion seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää rakennuspellityksistä!

Suojaa savupiippu tai yhtenäistä katon ilme remontin yhteydessä

Piipun pellitys kannattaa tehdä kattoremontin yhteydessä. Useimmiten vanha piippu saattaa olla huonossa kunnossa, jolloin piipun pellitys auttaa tukemaan rakenteita ja suojaamaan piippua vaihtelevilta sääolosuhteilta. Jos piippu on hyväkuntoinen, piipun pellitys yhtenäistää uuden katon ilmeen monellakin tapaa saumattomaksi. 

Sadehatut piippuihin

PeltiKii Palvelulta saat hankittua myös sadehatut piippuihin. Oikenalainen sadehattu estää veden tai roskien pääsyn piippuun ja hormistoon. Kun hormi on puhdas, sen käyttö on sujuvaa sekä energiatehokasta. Toimitamme kattoon räätälöidyt piippujen sadehatut koko Kuopion seudun asiakkaille – soita ja kysy lisää!