Saumatut peltikatot

Konesaumattu peltikatto ammattilaisten tekemänä Kuopiossa

Onko taloyhtiössä kattoremontin aika? Kaipaako omakotitalo, mökki tai vaikka pihasauna uutta peltikattoa? PeltiKii Palvelun tekemä konesaumattu peltikatto on laadukas, kestävä ja tyylikäs kattoratkaisu, jonka toteutamme ammattitaidolla. Palvelemme asiakkaitamme laajalti koko Kuopion seudulla – ota yhteyttä ja kysy tarjousta konesaumatusta peltikatosta!

Perinteinen konesaumakatto pitää ja kestää

Konesaumattu peltikatto on laadukas ja vuosikausia hyvänä kestävä kattoratkaisu taloon kuin taloon. Investoimalla konesaumattuun peltikattoon nyt, sinun ei tarvitse huolehtia katon kunnosta jopa vuosikymmeniin. Konesaumakatto on takuuvarmasti vedenpitävä, sillä kaikki läpiviennit ja piiput saumataan suoraan kattopeltiin, eikä peltiin tarvitse tehdä ainuttakaan reikää. Konesaumakaton etuja ovat sen pitkän iän ja vedenpitävyyden lisäksi tyylikäs ulkomuoto ja mahdollisuus pellittää minkämalliset katot tahansa. 

Hanki laadukas konesaumakatto meiltä

Kun harkitset kattoremonttia, ota yhteyttä PeltiKii Palveluun. Toteutamme konesaumatut peltikatot ammattitaidolla ja kilpailukykyisin hinnoin. Palvelemme asiakkaitamme Kuopiossa ja lähiseuduilla – soita ja kysy lisää!