Sepän sukua

Top of art!

Tästä se alkaa 

Minulla on ilo aloittaa tämän blogin kirjoittaminen. Ensinnäkin, olen ajatellut pitäväni päiväkirjaa siitä, mitä täällä meillä oikein tapahtuu ja toiseksi, ehkä muidenkin on mukavaa lueskella kuulumisiamme. Ehkäpä joku saisi näin kipinää, vaikka lähteä opiskelemaan peltisepäksi. Toki blogin avulla voi muuten vaan kurkistaa kulisseihin!  

Blogin nimi on vielä kehitteillä mutta tämä ensimmäinen otsikko tuli siitä ajatuksesta, että itse asiassa meidän 12-henkisestä työporukastamme ainakin 25% on varmuudella sepälle sukua. Toimitusjohtajamme Markus, hänen veljensä Mika ja heidän serkkunsa, Jonne ovat kaikki toisen polven peltiseppiä. Perinteet siis kunniaan! Olen kuullut villejä tositarinoita siitä, kuinka kaikki sai alkunsa eräästä mystisestä bussikyydistä Leppävirralta Kuopioon 1900-luvulla, ja kuinka siitä alkoi PeltiKii Palvelun tarina. Perinteinen käsityöläisammatti elää ja voi siis hyvin, ainakin meillä.

Seuraavaa blogia varten käynkin tekemässä täsmäiskun työmaalle ja otan tuoreimmat ja terävimmät kommentit itse tekijöiltä! Tilaa tuoreet blogikirjoitukset sähköpostiisi oheisella lomakkeella! =)

Stay tuned!

-Elisa

Viimeisimmät